Om LocalScore

Virksomheden LocalScore startede i sommeren 2018 med det formål at give tilbage til de sportsgrene, der giver så meget til deres medlemmer. Visionen var at give alle sportsgrene på alle niveauer en mulighed for at blive vist som liveresultater med 100% korrekthed. En mulighed kun de bedste hold i de respektive sportsgrene har haft muligheden for historisk set.

Vores mission

LocalScore ville vende bøtten på hovedet og skabe en ny måde at opleve amatørsport på, for vi mener at al sport er interessant sport. Høj som lav. Hos LocalScore har vi indgående kendskab til de fleste sportsgrene og vi så et behov for at give foreningerne, rundt omkring i Danmark, en kærkommen mulighed for at vise sig frem og promovere netop deres sport og hold. Sport er universel og alle skulle kunne nyde muligheden for at følge konkurrentens, ens barns, familiemedlems eller den lokale klub på tætteste hold.

Virksomheden er stiftet af Michael Larsen, som selv har spillet på professionelt niveau og amatør niveau. Han er tosset med sport.   

Din Klub – Dit Hold – Dit Resultat.